Başkan Doğan, Zabıta Haftası’nda personelle bir araya geldi

0
87

Gaziantep’in Nizip ilçesinde Belediye Başkanı Ali Doğan, Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek personelle bir araya geldi. Zabıta teşkilatının kuruluşunun 200. yıl dönümü kapsamında gerçekleşen buluşmada Doğan, ekiplerle aynı sofrayı paylaşarak kahvaltı yaptı ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

ZABITA TEŞKİLATI KENTİN HUZURUNU SAĞLIYOR
Mesai arkadaşlarının Zabıta Haftası’nı kutlayan Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, teşkilatın kentin huzuru, düzeni ve güvenliği açısından hayati bir sorumluluk üstlendiğini belirtti.
Ziyaret sırasında değerlendirmelerde bulunan Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, şu ifadeleri kaydetti:
“Şehrimizin günlük yaşamının düzenli ve sağlıklı bir şekilde işlemesi için gece gündüz demeden gayret gösteren kıymetli zabıta ekiplerimizle Zabıta Haftası vesilesiyle aynı sofrada buluştuk. Özverili çalışmaları ve sahadaki emekleriyle her zaman yanımızda olan personelimizin Zabıta Haftası’nı gönülden kutluyor; hepsine görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz