Eski gazino kültürü Anadolu’da yeniden hayat buluyor

0
92

Eski gazino kültürünü ve ailece eğlence anlayışını yeniden canlandırmak amacıyla dev bir projeye imza atan Şeker Müzik Yapım, Anadolu turnesini ünlü sanatçılar Lara ve Devran İskender ikilisiyle başlatıyor.
Müzik sektörüne ve dinleyicilere can suyu olması hedeflenen organizasyon kapsamında iki ünlü isim, yılbaşına kadar şehir şehir gezerek sevenleriyle bir araya gelecek.
“GAZİNOYU EVLERİNİZE GETİRİYORUZ”
1970’li ve 1980’li yılların unutulmaz gazino atmosferini uygun koşullarda Anadolu’ya taşıdıklarını belirten Şeker Müzik Yapım Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Şeker, projeyi şu sözlerle özetledi:
“Müzikli mekanlara gitmenin zorlaştığı bu dönemde tecrübemizi konuşturduk ve bütçeleri minimalize ettik. Sektör sadece birkaç mekandan ibaret olamaz. Lara ve Devran İskender gibi sahne adabını bilen donanımlı sanatçılarımızla nostaljik gazino kültürünü aile ortamında yaşatacağız.”
YILBAŞINA KADAR TÜM TAKVİM DOLDU
Türk Sanat Müziği’nden arabeske, poptan Türk Halk Müziği’ne uzanan zengin bir repertuvarla Türkiye’nin 7 bölgesini kapsayacak organizasyonun yılbaşına kadar olan tüm turne takvimi şimdiden doldu. Şeker Müzik Yapım, yoğun ilgi gören projenin ilerleyen dönemde farklı sanatçıların katılımıyla da devam edeceğini bildirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz