Doktor sanatçıdan ilaç gibi şarkı: “Denklem”

0
32

Söz ve müziği kendisine ait olan “Denklem” isimli dördüncü tekli çalışmasını müzikseverlerle buluşturan göğüs hastalıkları uzmanı Dr. Ayşenur Gök, sanat yolculuğuna başarıyla devam ediyor.
Şarkının aranjörlüğünü Aykut Terzi üstlenirken, klip çalışması Mor Yapım tarafından gerçekleştirildi. Klip, yapay zekâ destekli animasyon karakterler kullanılarak hazırlandı. Tamamen hayali sahnelerden oluşan klip, tatlı bir sınıf aşkı hikayesini anlatıyor.

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nde okuduğu yıllarında yazdığı şarkıyı klipleştiren Gök, okul binasını yapay zekâ ile yeniden tasarlatırken, “Ben bu yolda anılarımı ve hayatımı onurlandırıyorum” ifadesini kullandı.
Başarılı sanatçı, anılarını şarkılarında ve klip çalışmalarında yaşatmaya devam edeceğini belirtti. Müzik tarzını genel olarak Türkçe pop olarak tanımlayan Ayşenur Gök, şarkılarında 90’lar müziğinin esintilerinin hissedildiğini de dile getirdi.
Dr. Ayşenur Gök, müzikle olan bağını şu sözlerle açıkladı: “Müzik benim ilacım. Şarkı yazıp söyleyince bana şifa oluyor, ruhumu besliyor. Doktor olarak bugüne kadar hep fedakârlıkla birçok kişiye şifa olduk ve yardım ettik. Kendimi biraz unutmuştum. Müzik de benim doktorum. Bana şifa olduğu için, söylerken başkalarına da dokunması en çok istediğim şey. Kalpten kalbe giden yollar açmak niyetindeyim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz