Türkiye Kupası üçüncü kez Gaziantep’te

0
452

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kazandığı Türkiye Kupası’nı Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na armağan etti.

Final müsabakasında Ortotek Gaziler’i 2-1 mağlup ederek kupayı müzesine götüren Şahinbey Belediyesi üçüncü kez bu mutlu sona ulaştı.
Aldıkları başarıdan dolayı futbolcuları tek tek tebrik eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Ampute Futbol Takımımızın yönetim kurulunu, teknik heyetini ve oyuncuları alınan başarıdan dolayı yürekten kutluyorum. Üçüncü kez Türkiye Kupası Gaziantep’imize ve Şahinbey’imize gelmiş oldu. 2016-2017, 2018-2019 ve 2019-2020 yıllarının Türkiye Kupaları kulübümüzün müzesinde. Takımımız bizleri gururlandırdı” dedi.
YATIRIMLARIMIZ MEYVESİNİ VERİYOR
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel ise kupayı Gaziantep’e getirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak Ampute Futbol takımına ayrı bir önem veriyoruz. Şahinbey Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun da desteği ile Ampute liginin lokomotif takımı haline geldik. Ampute Futbol’u için yapılan yatırımlar meyvesini vermeye başladı. Lig Şampiyonluğu ve akabinde kazanılan Türkiye Kupası, şehrimiz adına ve kulübümüz adına gurur verici. Oyuncularımız oynadıkları tüm karşılaşmalarda yüreklerini ortaya koyarak oynadılar. Finalde ise Ortotek Gaziler’i 2-1 mağlup ederek kupayı Gazişehrimize getirdik. Emeği geçen herkesi kutluyor ve tebrik ediyorum” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz