Yer: Gaziantep… 28 tabanca ve tüfek ele geçirildi!

0
14

Gaziantep’te jandarma ekiplerince son bir ayda düzenlenen operasyonlarda ruhsatsız 13 tabanca, 13 av tüfeği, 2 Kalaşnikof otomatik tüfek ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Gözaltına alınan 22 kişiden 3’ü tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından silah kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik Eylül ayı içerisinde Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde fiziki ve teknik takip gerçekleştirildi. Bu kapsamda il genelinde 22 ayrı şüpheli şahsın üzerinde, ikametinde, aracında ve iş yerlerinde aramalar yapıldı.
ELE GEÇİRİLEN SİLAH VE MÜHİMMAT MİKTARI
Yapılan aramalarda şu malzemeler ele geçirildi: 2 Kalaşnikof tüfek ve şarjörü, 33 Kalaşnikof mermisi, 13 ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 13 ruhsatsız av tüfeği ve şarjörü, 129 tabanca fişeği ve 192 av tüfeği fişeği.
Operasyonlarda gözaltına alınan 22 şüpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz