Selçuk İnan’dan sonra Gaziantep FK’da flaş bir ayrılık daha!

0
83

Trendyol Süper Lig ekibi Gaziantep FK, defans oyuncusu Ertuğrul Ersoy’un sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Ertuğrul Ersoy Fransa’nın Le Havre kulübünden 2021’de kiralık olarak alınmış daha sonra da kalıcı transferi gerçekleştirilmişti.

Teknik direktör Selçuk İnan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Gaziantep FK, 5 numaralı forma giyen futbolcusu Ertuğrul Ersoy ile de yollarının ayrıldığını duyurdu.
Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbol takımımız oyuncularından Ertuğrul Ersoy ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Ertuğrul Ersoy’a, kulübümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki aşamalarında başarılar dileriz” denildi.

ERTUĞRUL ERSOY KİMDİR?
13 Şubat 1997 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelen Ertuğrul, futbola Gölcükspor alt yapısında başladıktan kısa süre sonra Bursaspor’a transfer oldu. Stoper mevkiinde forma giyen Ertuğrul, mücadeleci kimliğiyle adından söz ettirmeyi başardı. Bursaspor’da profesyonel olan Ertuğrul, daha sonra Çaykur Rizespor formasını da terletti. Bursaspor’a döndükten sonra kaptanlık görevini de üstlenen Ertuğrul, 2019 yılında Fransa Ligi takımlarından La Havre’ye transfer oldu. Türkiye A Milli Takımımızda da 2 kez forma giyen genç futbolcu, alt yaş kategorilerinde ise tam 64 kez forma giydi. 2021 yılı Ocak ayında Gaziantep FK’ta transfer olan futbolcu, 4 yılı aşkın süredir kırmızı-siyahlı formayı giyiyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz