Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz’dan hizmet mesajı

0
9

Şehitkamil Belediyesi’nin Eylül 2025 ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi, Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, gündemdeki 15 madde görüşülerek karara bağlandı. Komisyon raporlarının okunduğu mecliste, 9 madde oy birliğiyle, 6 madde ise oy çokluğuyla kabul edildi.

15 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ, KARARLAR ALINDI
Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nin Eylül ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi, Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde yoğun bir gündemle yapıldı. Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın liderliğinde gerçekleştirilen toplantıda, ilçenin gelişimi ve halkın ihtiyaçlarına yönelik 15 madde ele alındı.
Komisyon raporlarının detaylı bir şekilde okunduğu oturumda, maddeler tek tek oylanarak karara bağlandı. 9 maddenin oy birliğiyle, 6 maddenin ise oy çokluğuyla kabul edilmesi, meclisin iş birliği içinde çalıştığını gösterdi.
BAŞKAN YILMAZ’DAN HİZMET MESAJI
Belediye Başkanı Umut Yılmaz, toplantının ardından yaptığı açıklamada, meclis üyelerine iş birliği için teşekkür etti. “Şehitkamil’in geleceğini inşa etmek için hep birlikte çalışıyoruz. Gündemdeki tüm maddeler, ilçemizin ihtiyaçlarına yönelik önemli adımlar içeriyor. Oy birliği ve oy çokluğuyla aldığımız kararlar, halkımızın refahı için hayata geçecek” dedi. Yılmaz, belediyenin şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışını sürdüreceğini vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz