Meriç’in istediği oldu! Yeni Parti Gaziantep’te Güngen’e emanet

0
710

Yeni Parti’nin merakla beklenen Gaziantep il başkanlığı ataması resmiyet kazandı. Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’in desteği ve genel merkezin onayı doğrultusunda Erhan Deniz Güngen, Yeni Parti kurucu il başkanı olarak görevlendirildi.
TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARI HIZ KAZANIYOR
Parti genel merkezinin aldığı karar ile Gaziantep’teki teşkilatlanma sürecinde yeni bir döneme girildi. Bir süredir devam eden çalışmaların ardından kesinleşen atamayla birlikte Güngen’in kurucu yönetim kadrosunu büyük ölçüde belirlediği ve listenin kısa süre içinde kamuoyuyla paylaşılacağı öğrenildi. Atamanın ardından bölgedeki saha faaliyetlerinin artması öngörülüyor.
MERİÇ’TEN TEBRİK MESAJI
Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, sosyal medya hesabından İl Başkanı Erhan Deniz Güngen ile olan fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
“Gaziantep’imizin geleceğine katkı sunacak her yeni sorumluluk, aynı zamanda büyük bir emanettir. Yeni Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevine getirilen kıymetli yol arkadaşımız Erhan Deniz Güngen’i yürekten tebrik ediyor, bu onurlu görevin kendisine, ailesine ve Gaziantep’imize hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki ortak akıl, dayanışma ve kararlılıkla Gaziantep’te güçlü bir örgütlenmeyi hep birlikte inşa edecek, milletimizin umudunu daha da büyüteceğiz. Yolumuz açık, mücadelemiz ortak, hedefimiz iktidar. Hayırlı olsun.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz