Kupa Gaziantep’e geliyor! Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti

0
8

Gaziantep temsilcisi Şahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, sezon boyunca sergilediği üstün performansı şampiyonluk kupasıyla taçlandırdı. Mavi-beyazlı ekip, deplasmanda karşı karşıya geldiği Sakarya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 4-2 mağlup ederek ligin tamamlanmasına bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
SAKARYA DEPLASMANINDA MUHTEŞEM ZAFER
Sezon başından bu yana mutlak şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkan ve hem iç sahada hem de deplasmanda aldığı seri galibiyetlerle ligi domine eden Şahinbey Ampute Futbol Takımı, mutlu sona Sakarya’da ulaştı. Mücadelenin ilk düdüğünden itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan mavi-beyazlılar, sahada sergiledikleri disiplinli ve yüksek mücadele gücüyle rakibine geçit vermedi.
Net gol pozisyonlarını başarıyla değerlendiren Şahinbey ekibi, sahadan 4-2’lik skorla galip ayrılarak hem 3 puanı hanesine yazdırdı hem de şampiyonluk ipini göğüsledi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler sahada büyük bir şampiyonluk coşkusu yaşadı.
BAŞKAN CUMA GÜZEL: “EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ŞAMPİYONLUKLA ALDIK”
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, uzun ve zorlu bir maratonu zirvede tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:
“Sakarya deplasmanındaki müsabaka bizim için şampiyonluk düğümünün çözüleceği kritik bir virajdı. Bu maçı kazandığımız takdirde kupayı garantileyeceğimizi biliyorduk. Sporcularımız bu bilinçle ve büyük bir inanmışlıkla sahaya çıkarak yüreklerini ortaya koydular. Sezon boyunca döktüğümüz her damla terin karşılığını bu büyük başarıyla almak bizleri son derece mutlu etti. Bu anlamlı kupayı Şahinbey’e ve Gaziantep’e kazandıran başta kahraman futbolcularımız olmak üzere teknik heyetimizi gönülden kutluyorum.”
“BU KUPAYI BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA VE ŞAHİNBEY HALKINA ARMAĞAN EDİYORUZ”
Başkan Cuma Güzel, elde edilen tarihi başarıyı kendilerinden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen camiaya armağan ettiklerini ifade ederek, “Bu şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden biri olan, bizleri her anımızda destekleyen ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na, kulübümüze gönül veren taraftarlarımıza ve tüm Şahinbey halkına şükranlarımı sunuyorum. Hak ettiğimiz bu şampiyonluğu onlara armağan ediyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz