Gaziantep Valiliği ve Şehitkamil Belediyesi gençler için 3 önemli protokole imza attı

0
22

Gaziantep Valiliği koordinesinde Şehitkamil Belediyesi, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde eğitim ve spor alanlarında önemli projeler için protokoller imzalandı. Valilikte düzenlenen törende 3 ayrı protokol hayata geçiriliyor.

İŞTE İMZALANAN PROTOKOLLER
Spor Festivali İş Birliği Protokolü:
Gaziantep Valiliği, Şehitkamil Belediyesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında imzalandı. Protokol, spor etkinliklerinin yaygınlaştırılmasını ve gençlerin spora katılımını artırmayı hedefliyor.
“Minik Kulaçlar Şehitkâmil’e Renk Katsın” Projesi: Valilik, İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Şehitkamil Belediyesi arasında gerçekleştirildi. Proje, çocuklara yüzme eğitimi vererek spor kültürünü erken yaşta kazandırmayı amaçlıyor.
LGS–YKS Hazırlık Destek Protokolü: Valilik, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Şehitkamil Belediyesi arasında imzalandı. Protokol kapsamında öğrencilere Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YKS) hazırlık kursları düzenlenecek.
İmzalanan protokollerle Gaziantep’te gençlerin eğitim ve spor alanlarında daha fazla fırsat elde etmesi hedefleniyor.
TÖRENE KATILANLAR
Protokol imza törenine Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Şehitkamil Belediye Başkanı Av. Umut Yılmaz, İl Millî Eğitim Müdür Vekili Tacim Durmuş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin katıldı.
Projelerin kısa sürede uygulamaya geçirilmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz