Gaziantep iş dünyası yapay zekâ ve yeni nesil ticaret için buluşuyor!

0
19

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ev sahipliğinde, yapay zekâ teknolojilerini işine entegre etmek, e-ticaret ve e-ihracatla büyümek, yeni pazarlara açılmak isteyen KOBİ, üretici, sanayici, girişimci, satıcı ve marka sahipleri bir araya geliyor.
Enterprise Europe Network / Avrupa İşletmeler Ağı programı destekleriyle 24 Eylül 2026 tarihinde düzenlenecek programda, gün boyunca yapay zekâ ve yeni nesil ticaretin sunduğu fırsatlar ele alınacak.
NİTELİKLİ B2B İŞ GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Katılımcılar, alanında uzman isimlerden güncel uygulamaları dinleme ve Oniki’nin AI destekli eşleştirme teknolojisiyle nitelikli B2B iş görüşmeleri gerçekleştirme fırsatı bulacak. Aynı zamanda yapay zekâ entegrasyonu, teknoloji, dijital dönüşüm, e-ticaret, e-ihracat, finans ve lojistik alanlarında çözüm sunan markalar bölgedeki işletmelerle doğrudan buluşacak.
Zirveye ilişkin detaylar şu şekilde:
Yer: Teymur Continental Hotel, Gaziantep
Tarih: 24 Eylül 2026, Perşembe | 09.00–18.00
Katılım: Ücretsiz ve kontenjan sınırlı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz