Değeri 2 milyon liradan fazla! Gaziantep’te kaçakçılık operasyonunda 4 gözaltı

0
16

Gaziantep’in Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde jandarma ekiplerince düzenlenen ve 2 milyon 280 bin lira değerinde gümrük kaçağı elektronik ürün ele geçirilen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde M.A, M.B, O.O. ve H.H’ye ait iş yerlerinde kaçakçılık ürünlerinin bulunduğunu tespit etti.

İş yerlerinde tapılan aramalarda, piyasa değeri toplam 2 milyon 280 bin lira olan 54 cep telefonu, 53 müzik çalar, 38 kablosuz kulaklık, 36 epilasyon cihazı, 15 oyun konsolu, 8 akıllı kol saati, 2 tablet, 550 şarj aleti ve 75 cep telefonu güvenlik filigranı ele geçirildi.
Gözaltına alınan 4 şüphelinin jandarmadaki yasal işlemleri sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz