Açıklamalarıyla şoke etti: Tuğçe Engin’e kırmızı halı tuzağı!

0
16

Piyalepaşa Hilton Otel’de Oktay Atasoy organizasyonuyla düzenlenen Elite Star Türkiye güzellik yarışması görkemli bir geceyle tamamlandı. Türkiye’ye yeni yetenekler kazandırmayı hedefleyen organizasyonda kırmızı halı sunuculuğunu üstlenen Tuğçe Engin, ünlü isimlerin yoğun katılımıyla renklenen gecede dikkatleri üzerine çekti.

“KOMPLOLAR KURULDUĞUNU HİSSETTİM”
Kırmızı halı röportajlarını başarıyla yürüten deneyimli sunucu Tuğçe Engin, bir süre sonra yaşadığı olumsuzluklara isyan etti. Hızlı yükselişini hazmedemeyenlerin kendisine çeşitli komplolar kurduğunu iddia eden Engin, şu ifadeleri kullandı: “Müzik dünyasında veya oyunculuk sektöründe bu tarz kuyu kazmalarını biliyordum ama sunucu olarak başıma geleceğini tahmin etmedim. Organizasyon öncesi birçok ismin kırmızı halı sunuculuğu için ayağımı kaydırmaya çalıştığını duymuştum. Bu kadarını da beklemedim.”

KENDİ MARKASINI YARATACAK
Yaşadığı tecrübenin kendisini daha da hırslandırdığını belirten Tuğçe Engin, bundan sonraki hedeflerini açıklayarak, “Bundan sonra kendi markamı oluşturup çeşitli organizasyonlar düzenleyeceğim. Güzel ve kaliteli içeriklerde yer alacağım. Yapmak istediğim bir TV program projem var, onu da gerçekleştireceğim ancak biraz saklı tutmak istiyorum” dedi.

“KÖTÜ KOMŞU EV SAHİBİ YAPTI”
Tuğçe Engin, kırmızı halı sürecinde karşılaştığı engellerin kendisini daha kararlı hale getirdiğini vurguladı ve “Kötü komşu ev sahibi yapar” sözünü hatırlatarak, bu tuzakların kendisini hedeflerine daha hızlı ilerletmeye ittiğini ifade etti.
Elite Star Türkiye organizasyonu, hem yeni güzellik yıldızlarını sektöre kazandırması hem de Tuğçe Engin’in kırmızı halıdaki güçlü duruşu ve açıklamalarıyla gündemde kaldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz