YRP Gaziantep’ten 4 bin kişilik Ankara çıkarması

0
15

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gaziantep İl Başkanlığı, basın mensuplarıyla kahvaltı programının ardından basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü Yılmaz, İl Başkanı Sedat Yıldız ve Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Karacan katıldı.
İL BAŞKANI SEDAT YILDIZ: 81 İLDEN 100 BİN KİŞİLİK KATILIM HEDEFLİYORUZ
YRP Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, konuşmasına Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını ileterek başladı.
Üçüncü Olağan Büyük Kongre hazırlıklarına ilişkin olarak “81 ilimizden 100 bin kişinin katılımını hedeflediğimiz büyük kongremize teşkilatlarımızla büyük gayretle hazırlanıyoruz” diyen Yıldız, “Tüm teşkilatlarımıza selam ve teşekkürlerimi iletiyorum. Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda disiplinli çalışan kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkür aziz milletimizedir. Otobüs bulmakta zorlanıyoruz. Bu yoğun ilgi, Millî Görüş’e ve Yeniden Refah Partimize olan ihtiyacın göstergesidir” ifadelerini kullandı.
GAZİANTEP’TEN KONGREYE 4 BİN KİŞİLİK KATILIM
İl Başkanı Yıldız, “Gaziantep teşkilatı olarak 16 Kasım’daki Ankara Arena kongresine 60 otobüs ve 100 civarında hususi araçla toplam 4.000 kişi ile katılacağız” dedi.
KURUCULAR KURULU ÜYESİ ŞÜKRÜ YILMAZ’IN AÇIKLAMALARI
Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü Yılmaz ise Azerbaycan–Gürcistan sınırında düşen kargo uçağında şehit olan 20 vatan evladına Allah’tan rahmet diledi.
Yılmaz, teşkilat başarılarını ve kongre hazırlıklarını şöyle aktardı:
“Gaziantep kongremizi Karataş Spor Salonu’nda 10 bin kişilik katılımla gerçekleştirmiştik. Şimdi 16 Kasım Ankara Arena kongresine Gaziantep olarak 4.000 kişi ile katılacağız.”
Yılmaz, parti çalışmalarını da şu sözlerle değerlendirdi:
“Erbakan Hocamızın izinde dur durak bilmeden çalışıyor, 1996’da Refah Partimizin iktidara yürüdüğü gibi Yeniden Refah Partimizi de iktidara taşımak için gayret ediyoruz. Son seçimlerde Türkiye’nin en büyük üçüncü partisi olduk. Yargıtay verilerine göre en çok üye artışı sağlayan partiyiz. Teşkilatlarımız çığ gibi büyüyor ve birinci parti olma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz