Gaziantep’te LGBT’ye karşı yürüyüş düzenlenecek

0
228

Gaziantep Gönüllü Kuruluşları, “Küresel çetenin LGBT dayatmasına karşı aileni ve neslini koru!” sloganıyla geniş katılımlı yürüyüş ve basın açıklaması düzenleyeceklerini açıkladı.
Memur-Sen ve 120’yı aşkın STK’nın oluşturduğu Gaziantep Gönüllü Kuruluşları, son zamanlarda aile kurumuma yönelik saldırılara tepki göstermek ve ailenin önemine dikkat çekmek için kitlesel bir eylem düzenleyecek.
“Küresel çetenin LGBT dayatmasına karşı aileni ve neslini koru!” sloganıyla 13 Kasım Pazar günü yapılacak eylemde katılımcılar saat 13.00’te Yeşilcami önündeki parkta buluşup Şehitler Abidesine yürüyecek. Geniş katılımlı olması beklenen yürüyüşün ardından burada bir basın açıklaması yapılacak.
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, yaptığı açıklamada, “Gaziantep Gönüllü Kuruluşları olarak, “Küresel Çetenin LGBT Dayatmasına Karşı Aileni ve Neslini Koru!” sloganıyla 13 Kasım 2022 Pazar saat 13.00’de Yeşilcami önündeki parkta buluşup Şehitler Abidesine yürüyecek, orada bir basın açıklaması yapacağız. Gaziantepli tüm aileleri bekliyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz