Yine rekor kırdık! Cezaların yarıdan fazlası Gaziantep’te

0
198

İçişleri Bakanlığı, 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 9 bin 877 kişi hakkında adli ya da idari işlem yapıldığını bildirirken, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ise 5 bin 108 kişi ve 16 iş yeri sahibine ceza uygulandığını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüs salgını nedeniyle 2 gün süreyle sokağa çıkma kısıtlaması uyguladığı kentlerden olan Gaziantep’te, polis ekipleri kent genelinde yoğun denetim yaptı. Yapılan denetimlerde, araç sürücüleri ile yolcuların izin belgeleri kontrol edildi, maske takmayanlar uyarıldı. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı 2 günde kısıtlamayı ihlal eden 5 bin 108 kişi ve 16 iş yeri sahibine ceza kesildi.
CEZALARIN YARIDAN FAZLASI GAZİANTEP’TEN
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında; 29 Mayıs saat 24.00 ile 31 Mayıs saat 24.00 arasında istisnalar hariç olmak üzere Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun ve Van ile Zonguldak olmak üzere, toplam 15 il sınırlarındaki vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanmıştı.
İçişleri Bakanlığı, 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 9 bin 877 kişi hakkında adli ya da idari işlem yapıldığını bildirirken, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ise 5 bin 108 kişi ve 16 iş yeri sahibine ceza uygulandığını açıkladı. Böylece, Gaziantep bir rekora imza atarak, 15 ilde kesilen cezaların yarıdan fazlasının gerçekleştiği il oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz