Gaziantep’te torbacı operasyonu: 14 gözaltı

0
206

Gaziantep’te, polis ekiplerince “torbacı” olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda 14 kişi yakalandı, uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, başta suça meyilli genç ve çocuklar olmak üzere halkın uyuşturucu bulunan ortamlardan korunması ve suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla çalışmalarını sürüdürüyor. Bu kapsamda ekipler, uyuşturucu imalatı ve satışı yaptıkları öne sürülen ve “torbacı” olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik 20 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 170 gram eroin, 350 gram metamfetamin, 290 gram sentetik kannabinoid, 450 gram esrar, 3 hassas terazi, 2 tabanca ve 2 pompalı tüfek ele geçirildi.
Gözaltındaki zanlılar hakkında “Uyuşturucu madde imal ve ticareti, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından” yasal işlem yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz