Vatandaşların sorularını twitter üzerinden cevaplayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun bir vatandaşın cep telefonu şarj cihazı isteğine verdiği yanıt, sosyal medya takipçilerini gülümsetti.

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Gaziantep’te, vatandaşlarla sosyal medya üzerinden iletişimi sürdürerek talep ve isteklerini değerlendiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na bir vatandaş, “Başkanım evdeyiz ve şarj aletimiz bozuldu. Sevaptır” yazdı.

Vatandaşın bu talebine Başkan Fadıloğlu’nun, “Değerli kardeşim, şimdi dükkanlar kapalı. Kapalı olmasa dükkan senin cevabı vermesi, sosyal medyada beğeni topladı.
Fadıloğlu’nun karantina günlerinde de vatandaşla iletişimini sürdürmesi, kamuoyunun takdirini alıyor.