Bestemsu: Et yemeyene Gaziantep zor!

0
560

Star TV ekranında yayınlanmakta olan Güvercin dizisine katılan Bestemsu Özdemir, İpek karakterine hayat veriyor. Güzel oyuncu “Et yemeyene Gaziantep zor” derken, baklavaya da övgüler yağdırdı.

Bestemsu Özdemir, Ege’nin Hamsisi’nin ardından yer aldığı yeni dizisi için yoğun temponun içine girdi. İstanbul ile Gaziantep arasında mekik dokuyan oyuncu, her şeyin yolunda gittiğini söyledi.
Özdemir, “İşi sevince çok zorlanmıyorsun.İşi sevmeyince zor oluyor galiba, çok şükür çok mutluyum, iyi bir işteyim” açıklamasında bulundu. Şehir dışı işlerde bir süre sonra oyuncuların sıkıldıklarını ve artık kasmaya başladığı gerçeğini de hatırlattı. Gaziantep’te soğuk havalarda dizi çekimlerinin sürdüğünü kaydeden Özdemir, “Eksi 10 derecelerde çalışıyoruz fakat çok keyifli sahneler çekiyoruz, işimizi yaparken de eğleniyoruz” dedi.
Yeni başladığı için bir sıkıntısı oladığını anlatan Özdemir, etçil bir insan olmadığı için Gaziantep’te zorlandığını da anlattı.
Güzel oyuncu, “Et yemeyi çok sevmiyorum. O yüzden Gaziantep’te zorlanıyorum. Vejetaryen değilim ama çok etçil de değilim. Gaziantep yemekleri et ağırlıklı olduğu için benim için zor. Ama tatlılarını çok seviyorum. Baklava harika bir şey” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz