Depremde yıkıma uğrayan Gaziantep’in Nurdağı ilçesi küllerinden yeniden doğuyor

0
26

Gaziantep Valisi Kemal Çeber başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ilgili protokol üyelerinin katılımıyla Nurdağı ilçesine yönelik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
DEPREM SONRASI ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI
Valilik’te düzenlenen toplantıda, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Nurdağı ilçesinde yürütülen çalışmalar ele alındı. Devam eden projeler ve planlanan yatırımların istişare edildiği toplantıda Nurdağı’nın gelişimi ve ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik atılacak adımlar değerlendirildi.
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, toplantıda yaptığı konuşmada ilçenin kalkınması için kurumlar arası iş birliğinin kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, Nurdağı’nın yeniden ayağa kaldırılması sürecinde belediyenin üstlendiği sorumlulukları aktararak, altyapı, yol, park, sosyal tesis ve hizmet alanlarında yürütülen çalışmaların sunumunu yaptı.
Toplantı, Nurdağı’nın deprem sonrası kalkınma sürecinin hızlandırılması ve ilçenin geleceğe daha güçlü hazırlanması amacıyla atılacak adımların belirlenmesiyle sona erdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz