Gaziantep’te bir ev ve bir iş yerine silahla ateş açan 7 şüpheli, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Hepsinin aynı saç traşı tarzına sahip olduğu belirlenen şüpheliler tutuklanırken, adreslerinde adeta bir cephanelik ele geçirildi.
ASAYİŞ ŞUBE EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; kent merkezinde bir ev ve bir iş yerinin kurşunlanması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek, detaylı çalışma başlattı.
Olay yerindeki güvenlik kamera görüntülerini detaylı inceleyen ekipler, kurşunlama olaylarını gerçekleştiren şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Yapılan titiz takip ve istihbarat çalışmaları sonucunda 7 şüpheliye eş zamanlı operasyon düzenlendi.
SALDIRGANLAR KISKIVRAK YAKALANDI
Eş zamanlı baskınlarda 7 şüpheli kıskıvrak yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelilerin tamamının aynı saç traşı tarzına sahip olması dikkat çekti.

ADRESLERDE CEPHANELİK BULUNDU
Şüphelilerin adreslerinde gerçekleştirilen aramalarda 5 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca, 48 adet fişek, 3 bıçak ve 2 muşta ele geçirildi.
7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.






