Türk tiyatrosunun efsane komedilerinden “Seninle Evlenir Miyim?” 4 Kasım 2025 günü Adana Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde 500. kez sahnelenecek. Bu Tiyatro çatısı altında kendi rekorlarını yeniden kıran yazar ve oyuncu Barbaros Uzunöner, en zoru başarıyor. Türkiye’nin tüm şehirlerini gezen bu komedi oyunu neredeyse tüm Türkiye’yi güldürmüş olacak.

2011’DEN BERİ GÜLDÜRÜYOR, YURTDIŞINA AÇILIYOR
Melda Gür ve Barbaros Uzunöner’in rol aldığı bu ilişkiler komedisi sahnelendiği 2011 yılından beri güldürmeye devam ediyor. Yeni sezonda yurtdışında da seyirciyle buluşacak olan oyun tiyatromuzun rekor sayıda sahnelenen oyunlarından biri oluyor.
MELDA GÜR: “SAHNEDE MÜTHİŞ BİR UYUMUMUZ VAR”
Melda Gür, “Sahnede müthiş bir uyumumuz var. Seyirciler bu uyumu ve sahnede bizim eğlendiğimizi fark ediyorlar ve böylece daha da çok oyunun içine girerek bizimle birlikte eğleniyorlar. Güçlü bir metin ve iyi bir sahne kurgusuyla oyun tüm seyircilerin beğenisini kazanıyor. Bence bu oyun daha nice rekorlar kırar” dedi.
BARBAROS UZUNÖNER: “NEREDEYSE TÜM TÜRKİYE’Yİ GÜLDÜRDÜK”
Oyunun yazarı ve oyuncusu Barbaros Uzunöner ise şöyle söylüyor: “Güzel ülkemizin tüm şehirlerinde seyirciler ile buluştuk. Neredeyse tüm Türkiye’yi güldürdük. Oyunun bir özelliği var gelen seyirciler tekrar geliyorlar. Ve biz bunun farkında olduğumuz için oyunumuzu devamlı yeniliyoruz ve komedi dozunu arttırıyoruz. Melda Gür ile sahnede oynamak büyük bir rahatlık veriyor bana.”
            



