Genç çifte sürpriz yaptı: Belediye Başkanı Özdemir halay başı oldu!

0
19

Gaziantep’in Araban ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, mahalle ziyaretleri kapsamında bir düğüne katılarak halay çekti ve genç çiftin sevincine ortak oldu. Başkan Özdemir, halkla iç içe bir yönetim anlayışını bir kez daha sergilerken, düğün coşkulu anlara sahne oldu.

DAĞDANCIK MAHALLESİ’NDE DÜĞÜN COŞKUSU
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Halil Sağır ile birlikte Dağdancık Mahallesi’nde Sülüker ve Atçıuşağı ailelerinin çocuklarının düğün merasimine katıldı.
Başkan Özdemir, halay başı olarak genç çiftin mutluluğuna eşlik ederken, davetlilerle birlikte yöresel oyunları sergiledi. Katılım, mahalle sakinleri arasında büyük bir memnuniyet yarattı.
ÖZDEMİR’DEN HALKLA BÜTÜNLEŞME MESAJI
Başkan Özdemir, düğünde yaptığı kısa açıklamada, “Halkımızla bir arada olmak, onların sevincini paylaşmak bizim için büyük bir mutluluk. Bu tür etkinlikler, Araban’da birlik ve beraberliği daha da güçlendiriyor” dedi.
Özdemir’in halay çektiği anlar, sosyal medyada geniş yankı bulurken, vatandaşlar belediye başkanlarının halkla iç içe olmasını takdirle karşıladı. Düğün, gece saatlerinde sona ererken, Özdemir’in mahalle ziyaretleri programına devam edeceği belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz