Vicdansızlar vatandaşa yedireceklerdi! Gaziantep’te 1,5 ton bozuk et ele geçirildi!

0
31

Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi zabıta ekiplerinin, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yaptığı denetim sırasında bir iş yerine ait depoda ele geçirilen 1,5 ton bozuk et imha edildi.
Denetimlerini aralıksız sürdüren Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri bir iş yerine ait depoda bozuk et saklandığı belirledi. Cumhuriyet Başsavcılığı kararıyla Şahinbey Belediye zabıta ekipleri ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı baskında 1,5 ton bozuk et ele geçirildi. İş yeri sahibi hakkında soruşturma başlatılırken bozuk etlere ise imha edilmek üzere el konuldu.

VATANDAŞIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Vatandaşın sağlığı için ekiplerin sürekli sahada olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi için denetimlerimizi titizlikle sürdürüyoruz. Zabıta ekiplerimizin takibi neticesinde bir depoda bozuk et saklandığı tespit edilmesi üzerine, Savcılık kararıyla gerçekleştirilen aramada 1,5 ton sağlıksız et, Tarım Müdürlüğüyle birlikte imha edilmiştir. Halk sağlığını tehdit eden hiçbir duruma müsamaha göstermeyeceğiz. Bu tür olumsuzluklara karşı 7/24 sahadayız. Hemşehrilerimizin sağlığı bizim önceliğimizdir” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz