Otoyol jandarması göreve başladı!

0
57

Gaziantep il sınırları içerisindeki 100 kilometrelik otoyol üzerinde trafiğin düzenlenmesi, trafik kazalarına müdahale edilmesi ve otoyol üzerindeki yollar ile park alanları üzerinde asayişin sağlanması görevlerini devralan jandarma, kurban keserek göreve başladı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ile il Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan devir protokolü ile otoyol jandarması göreve başladı. Gaziantep il sınırları içerisindeki 100 kilometrelik otoyol üzerinde trafiğin düzenlenmesi, trafik kazalarına müdahale edilmesi ve otoyol üzerindeki yollar ile park alanları üzerinde asayişin sağlanması görevleri Gaziantep il jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan Otoyol Jandarma Komutanlığı tarafından yerine getirilecek.

Otoyol Jandarma Komutanlığı 22 yeni araçla Gaziantep batı gişeleri Erikli Karakol Komutanlığı ve Nurdağı’nda konuşlu Bademli Karakol Komutanlığı ile görev yapacak.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törende otoyol jandarma ekipleri silah arkadaşları tarafından kurban kesilerek yeni görev yerlerine uğurlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz