Selçuk İnan: “Beşiktaş karşısında 1 puan almak önemliydi”

0
79

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi. “Beşiktaş karşısında 1 puan almak önemliydi” diyen Selçuk İnan zor fikstürü geride bıraktıklarını ve yukarıya doğru tırmanacaklarını söyledi.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş karşısında kazanamadıkları için üzgün olduklarını ifade eden İnan, mücadeleleri için Beşiktaş’ı tebrik ettiğini belirterek, siyah-beyazlı takıma Avrupa’da başarılar diledi.
“OYUNCULARIMI KUTLUYORUM”
Maça kazanmak istediklerini belli ettirerek başladıklarını kaydeden Selçuk İnan, “Maça tam düşündüğümüz gibi başladık. Beşiktaş’ın artı ve eksilerini bildiğimiz için doğru savunma yapıp doğru zamanda doğru ataklar yapıp pozisyonlar da bulduk ama değerlendiremedik. Maç arada gitti, geldi. Nihayetinde toparlanmasını bildik. Beşiktaş’ın önemli ve kaliteli oyuncuları var ama oyuncularımız bugün iyi mücadele etti ve bu nedenle mutluyum, oyuncularımı kutluyorum. Maçın sonuna kadar maçın içinde kaldılar ve kazanmak istediklerini belli ettiler. Yeni bir takımız ve işimiz kolay değil ama oyuncularımızın gelişim gösterip takımı sahiplenmesi bizi mutlu etti. Kazanabileceğimiz maçta 1 puan aldığımız için üzgünüz. En nihayetinde son dakikada da olsa 1 puan almak ve buranın zor bir deplasman olduğunu rakiplere hissettirmek bizim için önemliydi” dedi.
“PENALTI KARARI ÇOK AĞIR KARARDI”
Kırmızı-siyahlı takımın teknik patronu Selçuk İnan, penaltı kararıyla ilgili de şunları söyledi:
“Beşiktaş lehine verilen penaltı çok ağır bir karardı. Uzun zamandır bu kadar basit penaltılar olmuyordu ama ne hikmetse bu sene bu tür penaltılar belki de takımına, zamanına göre verilmeye başlandı. Bu beni endişelendiriyor. Hakemlerimizle ilgili kötü şeyler söylemek hiç istemem, genç hakemler. Futbol Federasyonu da onların arkasında durmaya çalışıyor, yeni hakemler kazanmaya çalışıyor. Bunun ucunu kaçırmamak lazım, fazla baskının da bu tür hakemleri geriye götüreceğine inananlardanım. Bu tür hakemlere sürekli maç vermek iyi bir şey bir yandan diğer taraftan genelde yapmış olduğu hatalar ve tecrübesizlikler, bizim gibi takımların aleyhine oluyor. Bu da bizi biraz üzüyor. Kötü niyetli olmadıklarını düşünüyorum. Sivas maçında da bu hakem vardı, ufak bir serzeniştim olmuştu. Nedense takdir hakları rakiplerden yana oluyor. Genç hakem umarım ilerde başarılı olur ama bugün vermiş olduğu penaltı bize verdiği sarı kartlar çabucak çaldığı fauller bizi biraz oyundan düşürdü. Açıkçası penaltı olmadığını düşünüyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz