Tahmazoğlu’ndan yardım bekliyorlar!

0
28

Gaziantep’te, Şahinbey Belediyesi Konservatuarı öğrencileri, tasarruf tedbirlerine takıldı. Şahinbey Belediyesi bünyesinde görev yapan Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri, tasarruf genelgesi nedeniyle görevlendirilmeyince, Şahinbey belediyesi konservatuarında başta piyano ve bateri olmak üzere bazı enstrüman dersleri haftalardır yapılamıyor.
ÖĞRETMENLERİMİZ YENİDEN GÖREVLENDİRİLSİN
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’ndan bu konuda yardım bekleyen öğrenciler, sosyal medya üzerinden kültürden sorumlu başkan yardımcısına ve ve kültür müdürüne twit attıklarını ancak seslerini duyuramadıklarını belirterek, “Bizi sınavla buraya aldılar. Ama haftalardır derslerimiz boş geçiyor. Buradaki öğrenci sayısı bu yüzden her geçen gün azalıyor. Bu konuda Tahmazoğlu başkanımızdan öğretmenlerimizin yeniden görevlendirilmesi konusunda yardım bekliyoruz“ dedi.
KÜLTÜR VE SANATA ÖNEM VEREN BİR BAŞKANIMIZ VAR
Akkent’teki Şahinbey Kültür ve Sanat Merkezi’nde müzik eğitimi alan öğrenciler Tahmazoğlu’nun bu konuda duyarlı olduğunu belirterek “Kültür ve sanata önem veren bir başkanımız var. Bu konudan haberi olmadığını sanıyoruz. Haberi olsaydı bizi öğretmensiz bırakmazdı” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz