Selçuk İnan: “Çok iyi mücadele ettik ama olmadı!”

0
92

Trendyol Süper Lig’de 3. haftanın erteleme maçında deplasmanda Galatasaray’a 3-1 kaybeden Gaziantep FK’nın teknik direktörü Selçuk İnan, çok iyi mücadele etmelerine rağmen yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi. İnan, “Eski bir futbolcu olarak ilk golde bir el olduğunu düşünüyorum” dedi.


RAMS Park’ta oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında kırmızı-siyahlı takımın teknik direktörü Selçuk İnan mücadeleyi değerlendirdi.
Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, “İlk golde bir el olduğunu düşünüyorum eski bir futbolcu olarak. Pozisyona bakınca el teması olduğunu düşünüyorum. Pozisyondan sonra hakemin santrayı çok çabuk başlatmasını anlayamadım. Ayrıntılı bir biçimde incelenmeliydi. El vardı ama hakem bunu pas geçti” ifadelerini kullandı.
Zor bir maçı geride bıraktıklarını kaydeden İnan, “İçeride de oyuncularımla konuşurken bahane olsun diye değil zor şartlar altında maça çıktık. İki deplasman maçına iki gün içinde çıkan başka bir takım hatırlamıyorum. Zordu bizim için. Antep’ten Sivas’a gittik. Daha sonra tekrar Antep’e dönüp buraya geldik. 8 oyuncumuz bizimle beraber değildi. 8 oyuncumuzun olmaması önemli bir eksikti. Galatasaray’ı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettik. Top bizdeyken ki dönemde daha iyi olabilirdik. Birden fazla da gol atabilirdik. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüm” diye konuştu.
HAKEMLERİ ELEŞTİRDİ
Bu sezon oynadıkları 4 maçtaki hakem kararlarına değinen İnan, “Gaziantep FK Teknik Direktörü olarak bu sezon hakemleri eleştirmedim. Bir eleştiri olacaksa her maçta takdir haklarının hepsini rakiplerden yana kullandılar. Sessiz kalmanın faydasını görmedim. Sesimin çok çıkmasını da istemiyorum ama büyük bir futbol şehriyiz. Hakemlerin bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmasını rica ediyorum” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz