ALG Spor, Beşiktaş deplasmanından puanla dönüyor: 2-2

0
54

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2. Haftasında Gaziantep ALG Spor, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı.
İstanbul Halit Kıvanç Stadyumunda oynanan maçta Gaziantep ALG Spor, şampiyonluk yolundaki güçlü rakibi Beşiktaş’a konuk oldu. Nefes kesen maçta ilk yarıyı ev sahibi ekip 2-1 önde kapatırken Alg Spor adına 1. gol Nihal’dan geldi. İkinci yarıda Beşiktaş karşısında daha etkili bir oyun ortaya koyan sarı-grili takım rakibi karşısında önemli fırsatlardan yararlanamazken iki takım arasındaki mücadele adeta nefesleri kesti. Maçın 6 dakikalık uzatma bölümünün son dakikasında Gaziantep ALG Spor, Fuseina Mumini ile eşitliği sağlarken golün ardından müsabakanın hakemi maçı bitirdi ve karşılaşma 2-2’lik sonuçla tamamlandı. Beşiktaş deplasmanından 1 puan çıkaran sarı-grili takımda maç sonu mutluluk hakimdi.
ÇOK ŞANSSIZDIK
Özellikle ikinci yarıda fırsatları değerlendiremediklerini belirten Gaziantep ALG Spor teknik direktörü Hilmi Bugüner, çok şanssız olduklarını söyledi. Bugüner; “Oyuncularım sahada iyi bir mücadele örneği gösterdiler. 2-1 geride olmamıza rağmen pes etmedik ve golü atarak bir puan kazandık. Eğer golü erken bulsaydık, belkide bugün buradan kazanarak dönebilirdik ama olmadı. 2-1 geride olmamıza son ana kadar sahada mücadelesini bırakmayan tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz