Selçuk İnan: “Maçın hakkı bu değildi”

1
141

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Net Global Sivasspor maçının ardından mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını belirterek, “Maçın hakkı bu değildi” dedi.
Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig’in 5’inci haftasında deplasmanda konuk olduğu Net Global Sivasspor’a 3-2 mağlup oldu. Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
İNAN: YENİLDİK AMA ÇOK UMUTLUYUM
Transfer döneminde 15 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını ve yakıma 15 oyuncunun yeni geldiğini ifade eden Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, “Biz iyi bir takımız. En azından sahada bugün beni mutlu eden bir şey vardı. Maçı kaybettik, üzgünüm ama bu takım bu oyuncular bana çok umut verdi. Onlara çok inanıyorum. Çok iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. Bugün bana bu hissi verdiler. Çok iyi bir yoldayız. İyi oyuncular geldi. Bu adaptasyon sürecini en çabuk şekilde atlattıktan sonra iyi bir takım yaratacağını düşünüyorum. Heyecanlı bir takım olacağını düşünüyorum. Bir tek dezavantajımız yeni gelenlerin hazırlanma süreci maalesef ligde olacak. O da kolay olmuyor tabii bizim için. Önemli maçlarımız var. Üç günde bir maçlarımız var. O yüzden oyuncularım adına biraz mutluyum. Bana çok önemli şeyler gösterdiler” ifadelerini kullandı.
Sivasspor’un sahasında kazanmak isteyen bir takım olduğunu vurgulayan İnan, “Bugün de çok mücadele ettiler ama maçın hakkı bu değildi bence. Maçı özellikle ikinci yarı daha çok isteyen taraf bizdik” şeklinde konuştu.

1 Yorum

  1. Evet bir gaziantepli olarak maçın hakkı bu değildi daha farklı yenilmemiz lazımdı çünkü çok kötü oynadık oyuncuların performasyonu nu hiç beğenmedim hep defansta bu iş olmaz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz