PFDK’dan Gaziantep FK taraftarına şok ceza!

0
141

PFDK, Gaziantep Futbol Kulübü taraftarını, Gaziantep Büyükşehir Stadı’nda 18 Ağustos’ta oynanan Gaziantep FK- Samsunspor maçında, çirkin ve kötü tezahürat yaptıkları için cezalandırdı.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Gaziantep FK-Samsunspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, çok sayıda taraftarın elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilerek, Gaziantep Büyükşehir Stadı’nda oynanacak bir sonraki müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verdi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 22.08.2024 tarih ve 4 sayılı toplantısında almış olduğu kararda; “8- GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.’nin, 18.08.2024 tarihinde oynanan GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.–SAMSUNSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan GÜNEY KALE ARKASI ALT TRİBÜN D blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir” denildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz