Selçuk İnan: Bu skor hepimizi üzdü

0
183

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında konuk ettiği Samsunspor’a 1-0 yenilen Gaziantep FK’nin teknik direktörü Selçuk İnan, “İlk bölümden sonra ofansif açıdan çok fazla istediğimizi sahaya yansıtamadık. Skor ve sonuç tabi ki herkes gibi beni de üzdü” dedi.
Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Samsunspor’a 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
SELÇUK İNAN: İSTEDİĞİMİZ OYUNU SAHAYA YANSITAMADIK
Maçta istedikleri pozisyonları yakalayamadıklarını söyleyen Selçuk İnan, erken bir gol yediklerini ve sonrasında pozisyonlar bulsalar da istediklerini yapamadıklarını söyledi.
İstedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını kaydeden İnan, aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, ’’Öncelikle erken bir yediğimiz gol vardı. Esasında oyunumuzu bozabilirdi ama ilk 30 dakikada istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Oyunun ilk bölümünden sonra ofansif açıdan istediğimizi sahaya yansıtamadık. İkinci yarı yine bir toparlanma oldu ama istediğimizi yapamadık. Fiziksel olarak güçlü bir takıma karşı oynadık. Geçen yıldan beraber oynamaya alışkın bir takım. Mücadele anlamında belli başlı zamanlarda karşılık verebildik. Bizden güçlü kaldılar. Elimizden geldiğince mücadele etmeye çalışıyoruz. İstediğimiz oyunu tam anlamıyla yansıtamasak da bazı anlar beni mutlu etti. Skor ve sonuç tabi ki herkes gibi beni de üzdü” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz