THF Başkanı Kılıç’tan Gaziantep’te hentbol için stratejik görüşmeler

0
83

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, hentbol sporunun gelişimini teşvik etmek amacıyla Gaziantep’te önemli temaslarda bulundu. Kılıç, Gaziantep Hentbol Kulübü Başkanı Nevin Kılınç ve Kamil Ocak Spor Lisesi yetkilileriyle, Nurdağı ilçesinde de Halk Eğitim Müdürü Mehmet Kurt, Nurdağı Kulübü Başkanı Hasan Özdemir ve Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Ertunç ile bir araya geldi. Bu ziyaretler, hentbolun bu bölgelerdeki durumu ve geleceği üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapılmasına olanak sağladı.

THF Başkanı Kılıç, Gaziantep Hentbol Kulübü Başkanı Nevin Kılınç ve Kamil Ocak Spor Lisesi yetkilileri ile hentbolun bölgedeki altyapısını güçlendirmek amacıyla yapılan çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Nurdağı’nda ise, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Kurt ve Nurdağı Kulübü Başkanı Hasan Özdemir ile bir araya gelen Kılıç, ayrıca Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Ertunç ile hentbolun bölgedeki altyapısını güçlendirmek amacıyla yapılan çalışmalar üzerine fikir alışverişi yapıldı.

“Gençlerimizin hentbola olan ilgisini artırmak için kararlıyız”
Gaziantep’te gerçekleştirdiği temasların ardından bir açıklama yapan Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, hentbolun Türkiye genelinde yaygınlaşması ve her kesime ulaşması için yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.
Kılıç, “Gaziantep’te gerçekleştirdiğimiz bu temaslar, hentbolun bölgesel gelişimi için atılan stratejik adımların bir parçasıdır. Hedefimiz, bu sporu ülkemizin her köşesinde yaygın hale getirmek, gençlerimizin bu spora olan ilgisini artırmak ve yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlamaktır. Altyapı çalışmalarımızı sürekli olarak geliştiriyor ve sporcularımızın ulusal ve uluslararası arenada başarıya ulaşmaları için tüm gücümüzle destek veriyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz